Medlemsavdelingen i NBBO består av åtte personer. Vi ivaretar medlemmenes interesser, medlemsservice, forkjøpsrett og eierskifte. I tillegg har vi ansvaret for markedsføringen i NBBO. 

Vi søker konsulent som skal arbeide med forkjøpsrett/ eierskifte/ medlem. Samtidig skal du bidra inn i optimaliseringsprosesser. Du brenner for å strukturere arbeidsprosesser, finne smarte løsninger og sørge for at løsningene blir tatt i bruk.

Du vil bli en del av et team på tre personer som jobber tett sammen i et svært godt og stimulerende arbeidsmiljø. Du tar gjerne ansvaret for effektivitetsprosesser og har lyst til å være med i et IT-systemutviklingsforløp.

Arbeids- og ansvarsområder:

  • Behandling og forvaltning av forkjøpsrett og eierskifte
  • Pådriver i forbedring og effektivisering av arbeidsprosesser.
  • Administrere medlemsbasen til NBBO, herunder innmelding, kontingentkjøring, overføringer, utelukking og restansekjøring
  • Håndtering av medlemshenvendelser.
  • IT-ressurs for avdelingen

Kvalifikasjoner:

Vi søker etter deg som har en fullført bachelorgrad fra høyskole eller universitet. Du må ha noen års arbeidserfaring, gjerne fra IT-bransjen. Erfaring med optimalisering av arbeidsprosesser og bruk av it-systemer vil være en stor fordel.

Vi ser etter en effektiv og nøyaktig saksbehandler med høy arbeidskapasitet. Du er utadvendt, fleksibel og liker å jobbe i tett samarbeid med andre. Du er vant med kundebehandling og har en høy stressterskel. Du er ikke redd for å ta beslutninger og er nøye med det du gjør. Du møter på jobb med et smil i øyet, har god skriftlig formuleringsevne og klarer å formidle fagkunnskap på en måte som alle forstår. Gode kunnskaper i engelsk muntlig er en fordel.

Du har veldig gode IT-kunnskaper.

Vi tilbyr:

Stillingen lønnes etter avtale. Vi kan tilby et hyggelig men også hektisk arbeidsmiljø, fleksibel arbeidstid og god pensjonsordning, samt fri gruppelivs- og ulykkesforsikring.

Kontaktperson:

Ingrid Holst Nissen, telefon 32 21 15 49, e-post: ingrid@nbbo.no

Stillingstittel: Konsulent forkjøpsrett, eierskifte og medlem
Frist: Snarest
Varighet: Fast


Send inn din søknad her:

  • Dra og slipp filer her, eller