Personvern

Formålet med personopplysningsloven er å beskytte mot at personvernet blir krenket. Her finner du NBBO’s generelle regler om behandling av personopplysninger.

Denne nettsiden er drevet av NBBO og det er NBBO som er ansvarlig for å sørge for betryggende behandling av personopplysninger.

Det er utarbeidet en detaljert personvernerklæring for NBBO’s behandling av personopplysninger knyttet til innmelding og medlemskap. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Les personvernerklæringen her.

Kontaktskjema
Vi samler informasjon for å kunne yte kundene våre så god service som mulig. Når du ber om mer informasjon eller om en tjeneste eller benytter et kontaktskjema for å komme i kontakt med oss, lagrer vi opplysningene du selv frivillig har oppgitt til oss ved å fylle ut kontaktskjemaet. Dette inkluderer blant annet navn, epostadresse og telefonnummer. Disse opplysningene bruker vi for å komme i kontakt med deg, og for å registrere endringer i ditt medlemskap.

Informasjonen du oppgir gir vi ikke videre til tredjepart, med unntak av godkjente databehandlere vi har databehandleravtale med.

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen.

Facebook
Nbbo.no benytter også informasjonskapsler knyttet til Facebook.
For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser.

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser, og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her.

Les mer om Facebook sin bruk av cookies her.

Detaljert info om cookies på nbbo.no:

Til toppen