Har du noen gang stått i butikken og blitt oppmerksom på at du som medlem i NBBO kan få rabatt? Men medlemskortet, det ligger igjen hjemme.

Det er nok en situasjon du i så fall ikke er alene om å ha kommet opp i. Av denne grunn har vi nå lansert en medlemsapp som gjør det enklere for deg å alltid huske medlemskortet.

Med medlemskortet i lommen til enhver tid er vi overbevist om at du vil få en større glede av medlemskapet ditt.
Plastkortet vil imidlertid fortsatt komme i postkassen. Så hvis du ønsker å bruke kortet fremfor mobilen, så er det selvfølgelig ingenting i veien for det. Fordelene er akkurat like gode, uavhengig av hvilket medlemskort du benytter. Men pass på å aktiver kortet, det er helt nødvendig for å opparbeide bonus.

NB: Viktig for å få bonus
Bonus registreres via bankenes betalingssentral, og du må derfor ha registrert ditt bankkontonummer på din profil for å få registrert din bonus når du bruker bankkortet som er knyttet til ditt kontonummer. Dersom du ikke ønsker å registrere kontonummer, må du fortsatt huske å ha med deg medlemskortet når du handler og trekke kortet gjennom betalingsterminalen før du betaler.

Last ned appen nedenfor
Appen kan du ta i bruk med en gang, men dersom du ønsker å laste ned medlemskortet er du nødt til å registrere medlemsnummeret og postnummeret ditt.

Dersom du allerede har aktivert kortet ditt, logger du inn med samme e-postadresse og passordet som du opprettet når du aktiverte kortet.

Har du ikke medlemsnummeret ditt tilgjengelig? Ta kontakt med oss her.