Medlemspris

Drammen Sacred

Medlemspris på konserter under Drammen Sacred Music Festival

Om festivalen

Drammen Sacred Music Festival er et møtested for å dele musikk, bilder og fortellinger fra ulike tradisjoner. Vi tror musikk og kunst generelt kan uttrykke menneskets mest grunnleggende lengsler og overstige språklige, nasjonale, kulturelle, ideologiske, rasemessige og religiøse grenser. I konsertene presenterer vi lokale og gjestende artister som har noe viktig på hjertet. Seminarer, foredrag, filmer og workshops er rammen rundt refleksjon, dialog og læring.

Årets Jubileumsutgave går av stabelen 14.-22. september. Drammen Sacred Music Festival bygger broer gjennom kulturopplevelser, hvor lokale, nasjonale og internasjonale aktører fyller programmet med kunst og musikk. Bli med og la deg berøre!

Konserttilbud: Stabat Mater

Stabat Mater Dolorosa er en katolsk hymne fra 1200-tallet. En rekke komponister har tonesatt Stabat Mater, også Kjetil Bjerkestrand. Verket ble urframført i Uranienborg kirke på Oslo kammermusikkfestival i 2017.
Tekstmaterialet er delvis hentet fra Stabat Mater, delvis et messeledd fra Requiem med veksling av latin og engelsk oversettelse.

Til Strømsø kirke kommer den samme besetningen som ved uroppføringen:
Arve Tellefsen, fiolin
Live Maria Roggen, vokal
Øystein Moen og Kjetil Bjerkestrand, minimoog (analog synthesizer)
strykekvartett

Konserttilbud: A Filetta

A Filettas musikk er en reise … utfordrende, dristig og moderne. Den vokale sekstetten ble etablert i 1978 og har rukket å gi ut hele 23 album! De har turnert over hele verden, og står torsdag 18. september på scenen i Drammen.
Som om ikke det var nok, er Eplemøya Songlag invitert gjesteartist. Denne kvinnelige trioen byr på a cappella-musikk i grenselandet mellom jazzsang og kveding.
Med sin særegne miks av norsk folkemusikk, dramatikk, vågal stemmebruk, humor og bisarre fortellinger har de sunget de seg inn i mangt et hjerte.

Klikk her for å bestille billetter til medlemspris

Til toppen