Hvorfor bør du bli medlem i NBBO?

Den viktigste fordelen du får som medlem er forkjøpsrett til nærmere 10.000 boliger i hele Drammensregionen. I tillegg får du tilgang til et unikt fordelsprogram som gir deg rabatt og bonus i en rekke butikker når du er ute og handler.

Meld deg inn her

Det lønner seg å være medlem

Et medlemskap i NBBO er et naturlig valg for alle som bor i, eller ønsker å flytte til Drammensregionen. Som medlem får du forkjøpsrett til nærmere 10.000 borettslagsboliger spredt over hele regionen, i tillegg får du forkjøpsrett til alle våre nye boligprosjekter.

På toppen av dette får du en rekke medlemsfordeler i form av rabatter og bonus hos en rekke nasjonale og lokale leverandører.

Alt dette for kun kr. 250,- i året, en sum vi er overbevist om at du klarer å spare inn i løpet av kort tid.

Bli medlemAktiver medlemskortet dittLogg inn på din profil

Bli bruker av forkjøpsrettportalen

Er du på boligjakt? Som medlem kan du opprette profil på forkjøpsrettportalen – da kan du opprette ukentlige e-postvarsler med nye boliger på forkjøpsrett og når du finner drømmeboligen kan du melde forkjøpsrett direkte på nett.

Logg inn på forkjøpsrettportalen

Ansiennitet er gull verdt

Desto lengre, desto bedre

God ansiennitet kan bli avgjørende den dagen drømmeboligen dukker opp på forkjøpsrett. Derfor lønner det seg å bli medlem tidlig, eller hvorfor ikke gi bort et medlemskap i gave?

Enkelt å bli medlem

Medlemskapet er bare noen tastetrykk unna

Et medlemskap koster kr. 550,- ved innmelding. Av dette utgjør kr. 300,- en engangssum som vi kaller andelskapitalen. De øvrige kr. 250,- er årskontingenten som må betales hvert år.

Lett å spare inn

Få rabatt og bonus

Våre medlemmer har tilbud på et omfattende program av landsomfattende og lokale rabatt- og bonusavtaler. Dermed er det lett å spare inn medlemskapet på kort tid.

Til toppen